Benkő András zenész, kobzos előadóművész

„Magyarországról,édes hazánkról…” – Benkő András kobozművész CD-je (segitahit.hu)

Múzeumok Majálisa 2012 – Csángó táncház és koncert

Magyar Nemzeti Múzeumban 2012. május 19-20-án rendezik meg a Múzeumok Majálisát, ahol színpadra lép a moldvai csángó népzenét játszó Sültü Zenekar is, „Járd ki lábam, járd ki most!” című műsorával. 

Az együttes táncházzal egybekötött koncertjére május 19-én, szombaton, kora délután, 14:00-tól a Nagyszínpadon kerül sor.

A díjmentesen látogatható rendezvényen számtalan koncert, kézműves program, és interaktív foglalkozás várja az érdeklődőket. A Múzeumok Majálisát minden évben több tízezer vendég keresi fel, szép idő esetén kiváló kikapcsolódás minden korosztály számára.

 

A Múzeumok Majálisa Európában egyedülálló, ingyenes kulturális fesztivál. A kétnapos rendezvényen közel 120 múzeum költözik majd be a Múzeumkertbe, ahol az évről évre izgalmas programok és koncertek várják a látogatókat.

2012-ben, a sorrendben tizenhetedik Majális egyedi programkínálatával Budapest kiemelt kulturális fesztiválja, mely nem csak a hazai, hanem a külföldről hozzánk látogató nagyközönség számára is a tartalmas kikapcsolódást, a múzeumokkal való kötetlen és elmélyültebb ismerkedés élményét adja.A programot minden évben több tízezer vendég keresi fel.

A részletes program a www.majalis.hu honlapon olvasható. A rendezvényen való részvétel ingyenes!

Az oldalon közölt írások és fotók egyéb helyen való publikálása csak a szerző előzetes engedélyével lehetséges!
Amennyiben engedélyezett, mindenképpen fel kell tüntetni a forrást.