Benkő András zenész, kobzos előadóművész

„Magyarországról,édes hazánkról…” – Benkő András kobozművész CD-je (segitahit.hu)

Szilveszteri csángó táncház a Sültüvel – Táncold át magad az újévbe!

Idén is lesz szilveszteri moldvai csángó táncház, tehát mulassuk át magunkat az újévbe! Egy éjszaka alatt szinte az összes csángó táncot eljárhatod, a könnyű körtáncoktól kezdve, a szárnyalósabb páros táncokig! A Sültü Zenekar és a Pesti Csángó Együttes mellett, a csángóföldi énekes Szilágyi Angelika gondoskodik a talpalávalóról.

Igazi csíkfalusi kalács és béles, csángó évbúcsúztató hagyományok, urálás-hejgetés, énektanítás, batyubál, moldvai és gyimesi népzene az óév utolsó és az újév első napján a TEMI-FMH-ban!

 

ÉVBÚCSÚZTATÓ MOLDVAI CSÁNGÓ TÁNCHÁZ 
a Sültü Zenekarral, Szilágyi Angelika csíkfalusi énekessel, a Pesti Csángó Együttes közreműködésével és Tündik Tamás szíves ajánlásával! 🙂 Gyere el Te is a fővárosi TEMI-FMH-ba, jó buli lesz!

ITT A SZILVESZTER!!! 
Mulassuk át magunkat az újévbe! Egy éjszaka alatt szinte az összes csángó táncot eljárhatod, a könnyű körtáncoktól kezdve, a szárnyalósabb páros táncokig!

HOGY MIRE SZÁMÍTHATSZ?
Igazi csíkfalusi kalácsra és bélesre, csángó évbúcsúztató hagyományokra, urálásra-hejgetésre, énektanításra, de mindenekelőtt brutál sok moldvai és gyimesi népzenére az óév utolsó és az újév első napján! Gyere el, mi ott leszünk! 🙂

Fontos még: BATYUBÁL! 🙂 
Tehát, ha van olyan süti, finomság vagy netán pálinka, amire büszke lehetsz, hozd el magaddal és osszd meg Velünk és társaiddal!

BELÉPŐJEGYEKRŐL:
Vehetsz jegyet online itt:

http://www.fmhnet.hu/jegyfoglalo/
Vehetsz belépőt elővételben a jegypénztárban – nyitva tartási időben
Vehetsz sorbanállósan a helyszínen

Jegyár: 1.500 Ft / fő

Az oldalon közölt írások és fotók egyéb helyen való publikálása csak a szerző előzetes engedélyével lehetséges!
Amennyiben engedélyezett, mindenképpen fel kell tüntetni a forrást.