Benkő András zenész, kobzos előadóművész

„Magyarországról,édes hazánkról…” – Benkő András kobozművész CD-je (segitahit.hu)

A Múzeumok Éjszakáján „koboz is peng”

A Múzeumok Majálisa után a Múzeumok Éjszakáján is fellép a Sültü Zenekar!

19:00 órától a Sebő együttes előadására kerül sor, majd éjjel 11-kor a Sültü zenekar tart koncertet  és táncházat. Az országos rendezvénysorozatba bekapcsolódott a BME OMIKK is, ahol 18 órától, június 24-én 02 óráig változatos programokkal várják az érdeklődőket.

A Múzeumok Majálisa után a Múzeumok Éjszakáján is fellép a Sültü zenekar.

A program szerint a BME OMIKK Aulájában megrendezésre kerülő eseményen a Sültü zenekar 23:00-kor kezdődő koncertje és táncháza előtt, 19:00 órától a Sebő együttes előadására kerül sor.

2007. június 23-án a Múzeumok Éjszakájának különféle rendezvényeit látogathatják az érdeklődők. Az országos rendezvénysorozatba bekapcsolódott a BME OMIKK (1111 Budapest, Budafoki út 4-6.) is, ahol 18 órától, június 24-én 02 óráig változatos programokkal várják az érdeklődőket. A Múzeumok Majálisa után a Múzeumok Éjszakáján is fellép a Sültü zenekar. A program szerint a BME OMIKK Aulájában (bejárat a Sóhajok Hídja alatt) megrendezésre kerülő eseményen a moldvai és gyimesi népzenét játszó Sültü zenekar 23:00-kor kezdődő koncertje és táncháza előtt, többek között a Sebő együttes koncertje hallható „Horror a népművészetben” címmel 19:00 órai kezdettel.

Az oldalon közölt írások és fotók egyéb helyen való publikálása csak a szerző előzetes engedélyével lehetséges!
Amennyiben engedélyezett, mindenképpen fel kell tüntetni a forrást.