Moldvai táncházak Budapesten a Sültü Zenekarral (Videó!)

Szilveszteri csángó Bál a moldvai táncházas népzenét játszó Sültü Zenekarral és Szilágyi AngelikávalAz előszilveszteri bemelegítő buli nagyon jól sikerült közönségünknek köszönhetően, öröm volt látni ennyi mosolygós arcot! Videó is készült róla, kíváncsi vagy rá? Itt is megnézheted!

Két nappal később, szilveszterkor pedig egy fergeteges, kecsketáncoltatós és párforgatós óévbúcsúztató táncházzal zártuk az évet. A 8,5 órás maratoni eseményen hajnalig szólt a zene az FMH-ban! Moldvai csángó, gyimesi és felcsíki zenével, igazi csíkfalusi kaláccsal és bélessel köszöntük meg hűséges közönségünknek az egész éves támogatást.

A Sültü Zenekar előszilveszteri moldvai csángó táncházáról Todoroff Lázár készített hangulatos videót: 

A 20 éves Sültü Zenekar moldvai csángó táncháza kéthetente szombaton a budapesti FMH-ban

 

A MOLDVAI CSÁNGÓ népzenét játszó SÜLTÜ ZENEKAR és Szilágyi Angelika, valamint a gyimes táncok alá zenélő Pesti Csángók Baráti Társaság Zenekar kéthetente szombaton 19 órától tart táncházat a Fehérvári úti FMH-ban, melyre minden táncolni és népzenét szeretőt szívesen látnak.

Gyertek táncolni és énekelni eredeti népzenére! :) Várunk Titeket! 
Facebook eseményeink: https://goo.gl/pLbyNz
 
A Sültü Zenekar Facebook oldala: https://www.facebook.com/SultuZenekar/
A Sültü Zenekar Youtube csatornája: https://goo.gl/XVXEsn

Koncertszervezés, táncházi felkérés: Benkő András, a Sültü Zenekar képviselője (06 20/471-7990) www.koboz.hu és www.benkoandras.hu